Életfogytiglan

2023.11.24. 11:44

Naplójában eltervezte a gyilkosságot az elítélt aszódi apa, aki kivégezte lányait + videó

A brutális esetről megszületett az ítélet, a Tények stábja ott járt a tárgyaláson.

Heol.hu

A tárgyaláson a bíró felolvasott egy részletet a férfi naplójából

Forrás: Origo

Mint ahogy arról már portálunkon beszámoltunk életfogytiglanra ítélték azt a férfit, aki 2022-ben brutális módon meggyilkolta saját lányait. A tárgyaláson ott járt a Tények stábja is, akik újabb részleteket tudtak meg az esetről. 

Az adásból megtudhattuk, hogy a férfi a tárgyalóteremben végig rezzenéstelen arccal ült, semmilyen érzelmet nem mutatott. Mögötte ült felesége, aki azt mondta, hogy tavaly májusban gyerekeivel együtt ő is meghalt. 

– Azon a napon én is meghaltam velük együtt, de mostanra erősebb lettem, mint valaha álmodni mertem volna. Mert élnek bennem, élnek velem, élnek általam is. – mondta az édesanya. 

A férfi azután határozta el, hogy megöli lányait miután a bíróság az anyának ítélte őket. Vett egy baltát, és végrendeletet is írt. Majd amikor 14 és 17 éves lányai nála voltak láthatáson, miután elaludtak kegyetlen módon meggyilkolta őket. Ezután végezni akart magával is, vonat elé ugrott de életben maradt. – hangzott el a Tényekben.  Kiderült az adásból az is, hogy a férfinek volt egy naplója, amiben eltervezte a gyilkosságot és meg is indokolta miért tette azt. 

A Tényekben egy részlet volt hallható ebből a naplóból, amit a bírónő olvasott fel. 

– Tettem legyen példa, mindazon nőknek, akik kisajátították a gyerekeket és pajzsként maguk előtt tolva zsarolnak – írta az apa a naplójában.

A kegyetlen apa végig azt mondta, hogy sajnálja a történteket habár nem emlékszik semmire. Mindenkitől bocsánatot kért még a sajtó képviselőitől is, hogy ilyen szörnyű hírről kell beszámolniuk. – Bocsánatot kérek mindenkitől, aki ezen megbotránkozott, én szeretem a feleségemet is, én örök hűséget fogadtam – mondta a férfi a tárgyaláson. Arról viszont nem esett szó, hogy meggyilkolt lányait sajnálna, a bíró megemlítette, hogy végig azzal volt elfoglalva, hogy vele mi lesz a börtönben. Megbánást pedig egyáltalán nem tanúsított. Ötszörösen minősülő emberölés miatt hozott ítéletet a bíróság, életfogytiglani fegyházra ítélték – tudhattuk meg a Tényekből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában