Elnapolt tárgyalás

2024.04.28. 07:03

Parfümtesztert rabolt, tusfürdőt vágott a biztonsági őrhöz, de a tárgyalásra nem ment el

Április 22-ére tűzött ki tárgyalást az Egri Járásbíróság K. T. vádlott ügyében, akit rablás bűntette miatt indítványoz felelősségre vonni az ügyészség. Az Egri Törvényszék sajtószóvivője, Hoszné dr. Nagy Tímea bíró portálunk kérdésére azt a tájékoztatást adta, hogy a folyamatban lévő büntető eljárásban – a vádlott távolmaradása miatt – a tárgyalást el kellett halasztani.

Sike Sándor

Az Egri Járási Ügyészség vádirata szerint a terhelt egy drogéria vásárló terében eltulajdonított egy 15 ezer forint értékű parfümtesztert oly módon, hogy a fekete színű cipzáras övtáskájába rejtette azt. A lopást követően K. T. a kosarában elhelyezett termékeket a pénztárnál kifizette, majd távozni kívánt az üzlethelyiségből. Ekkor szólította meg a biztonsági őr, aki közölte vele, hogy ellenőrzés céljából kíván vele szemben intézkedni. 

A vádlott, mint aki jól végezte dolgát, ment volna tovább a felszólításra nem állt meg. A biztonsági őr azonban utolérte, és megpróbálta megállítani és felszólította az eltulajdonított parfüm teszter visszaadására.

A terhelt a teszter megtartása érdekében ellökte magától a biztonsági őrt, szembefordult vele és megfogta a kezeit, ezt követően egy alkalommal, jobb tenyérrel arcon is ütötte, majd elfutott. Futás közben – mintegy búcsúzóul – az utána szaladó biztonsági őrhöz hozzávágta az üzletben vásárolt tusfürdőt.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában