segítőkész csapat

2020.02.06. 12:57

Új ingatlanba költözött a Recskért Hórukk Egyesület

A napokban új helyre költözött a Recskért Hórukk Egyesület és a karitász helyi csoportja.

B. K.

Mint azt Vas Zsolttól, a civil szervezet vezetőjétől megtudtuk, nemrégiben rendkívüli tisztújító ülést tartottak, amelyen megválasztották a tisztségviselőket, illetve döntöttek arról is, hogy a Kossuth utcába egy másik épületbe költöznek, amelyet az egyik tagtársuk ajánlott fel havonta 25 ezer forintos bérleti díj ellenében.

Sok lelkes recski vett részt a költöztetésben Fotó: beküldött

A háromszobás, komfortos lakóház alkalmas a működésük folytatására, az udvaron pedig lehetőség lesz az adományok deponálására is. Vasárnap délután lelkes csapat érkezett a Táncsics úti ingatlanhoz, ahonnan szervezetten átköltöztek az új helyükre.

Korábban portálunkon már megírtuk, hogy az önkormányzat idén úgy határozott, nem hosszabbítják meg a Táncsics út. 3 szám alatti ingatlan bérleti szerződését, ezért kellett más megoldást keresniük. A szervezet tagjai és pártolói bíznak abban, hogy az elmúlt években nyújtott karitatív tevékenységre szükség van a településen, ezért a továbbiakban is folytatják az elesettek segítését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában