Az egri turisztikai szolgáltatók összefogással fejezik ki hálájukat az egészségügyi dolgozóknak

„Egri ÖsszefogáS.O.S. 21” névvel köszönet-kampányt indít Eger. Kedvezményes, egységes árú és tartalmú voucherek megvásárlásával juthatnak pihenési lehetőséghez a járványt követő időszakban az egészségügyi dolgozók.

Forrás: Eger Városi Turisztikai Nonprofit Kft

Az Eger Városi Turisztikai Kft. koordinálásával a Hotel Eger & Park kezdeményezésére a programba önkéntes alapon jelentkezhettek szállodák, panziók, apartmanok és vendéglátóhelyek, akik hálájuk jeléül díjmentes szállást és szolgáltatásokat ajánlhattak fel a koronavírus gyógyításában résztvevő egészségügyi dolgozóknak – tájékoztatta portálunkat Hegedűsné Majnár Márta, az Eger Városi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

„Fontos jó példát mutatnunk a szakmának és pozitív üzenetet küldenünk az utazóknak, egyben a társadalmi felelősségvállalás jegyében szolidaritásunkat, támogatásunkat kifejezni mindazoknak, akikre ezekben a hónapokban a szokásostól jóval több teher hárul!” – olvasható a társaság közleményében.

A köszönet-kampány épít az Egerbe utazni vágyókra is, akik rendkívül kedvezményes árú voucherek megvásárlásával juthatnak pihenési lehetőséghez a járványt követő időszakban, az egri szolgáltatók pedig minden 20. akciós voucher után a 21. utalványt a kedvezményezett kórházak munkatársai számára térítésmentesen biztosítják.

Négy kategóriában vásárolhatók kedvezményes, egységes árú és tartalmú voucherek, amelyek augusztus 31-ig történő foglalással december 31-ig használhatóak fel:

 • 4*-os szállodákba 2 fő részére, 2 éj tartózkodással 39 900 forint értékben, mely magában foglalja a reggelit és a wellness használatot is.
 • 3*-os szállodákba és panziókba 2 fő részére, 2 éj tartózkodással 34 900 forint értékben, mely magában foglalja a reggelit is.
 • Magánszálláshelyekre 4 fő részére, 2 éj tartózkodással 34 900 forint értékben.
 • Vendéglátóhelyekre 3 000 forint értékben, mely előzetes asztalfoglalás esetén 50% kedvezményt biztosít az ételek fogyasztásból.
 • A kedvezményezett intézmények a budapesti Szent László és Szent János Kórház, valamint az egri Markhot Ferenc Kórház lesznek.

  A köszönet-kampányban résztvevő szolgáltatók és ajánlataik a város turisztikai honlapján, a visiteger.com-on tekinthetők meg.

  Eger rendkívül fegyelmezetten követi a járvány miatti utasításokat – áll az Eger Városi Turisztikai Nonprofit Kft. tájékoztatójában, majd folytatják: „a város szolgáltatói és lakosai példás magatartásról tettek ez idáig is tanúbizonyságot, a helyiek saját feladatuknak tekintik a város biztonságának megtartását, ezzel Eger turizmusban betöltött vezető szerepének is a megóvását. Általános szándék, hogy a járvány után onnan tudják folytatni az életet, ahol márciusban abbahagyták.”

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában