A gyöngyösi kórház szerint Pócs Alfréd veszélyeztette mások egészségét

Az ortopédiai betegek ellátását ezen felül még három szakorvos végzi Gyöngyösön.

Heol

A gyöngyösi Bugát Pál Kórház Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

Mint arról már beszámoltunk korábban portálunkon, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház felbontotta szerződősét dr Pócs Alfréddal. Az intézmény megkeresésünkre az alábbi választ adta:

„A gyöngyösi Bugát Pál Kórház folyamatosan ellenőrzi, hogy a közvetlen betegellátásban dolgozók viselik- e a maszkot. Dr. Pócs Alfréd a szakrendelései során nem használt maszkot, veszélyeztetve így az ellátottak, valamint a vele egy rendelőben lévő szakdolgozó egészségét. Több helyen nyilvánosan vírustagadó konferenciát tartott, melynek tényét a Spiritual TV és a DEHÍR is közölte” – számolt be honlapján az intézmény.

„A Bugát Pál Kórház október 31-i hatállyal, a szerződésben foglalt 30 napos felmondási idővel, törvényesen mondta fel vele a vállalkozási szerződést. Az ortopédiai betegek ellátását ezen felül még három szakorvos végzi Gyöngyösön, a páciensek megelégedésére, tehát az ellátás biztonsága továbbra is megmarad” – írják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában