utazás

2021.04.21. 11:16

Fél külföldre menni Kovács Kati, szerinte itthon most biztonságosabb

Nem vágyik a felhők közé a Kossuth-díjas énekesnő. Kovács Kati úgy érzi, eleget repült már életében, ráadásul szerinte több veszély leselkedik rá külföldön, mint itthon.

Heol

Kovács Katié az első csillag az Érsek utcában. Hazaérkezett Fotó: Egres Béla

Az egri kötődésű Kovács Kati mindig igyekszik valahová, imád sétálni és szeret új helyeket is felfedezni. Igaz, most csak határon innen, hiszen már nem vágyik egzotikus tájakra.

– A szakmámnak köszönhetően annyit ültem repülőn, mint más buszon – mondta a Bors megkeresésére az énekesnő.

Az igazság az, hogy már nem vágyom külföldi utakra, távoli helyszínekre. Különben is, a világban ma olyan bizonytalan a helyzet, annyi veszélyes hely van, hogy biztonságosabbnak, nyugalmasabbnak érzem, ha itthon mozgok. Nem maradok le semmiről, hiszen itt is számos gyönyörű helyszín van, amit még nem fedeztem fel. Nyugalommal tölt el a természet látványa, nagyon szeretek ülni az autóban, és csak bámulni kifelé. Persze, nem én vezetek – mondta.

Kovács Katinak persze nagyon alaposan meg kell terveznie a kirándulásait, mert, ha végre kinyit az ország, többet lesz színpadon, mint otthon. Reményei szerint nyáron már fel is léphet, s hozzátette: rengeteg megkeresést kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában