rendezvények

2021.05.10. 14:25

Minden napra tartogat programot az EKMK a Közösségek Hetén

A hét folyamán minden nap videós bemutatkozásokkal, online programokkal és felhívásokkal jelentkeznek.

Sz. M. L.

Az Egri Kulturális és Művészeti Központ (EKMK) idén is csatlakozott a Közösségek Hete országos rendezvénysorozathoz, amely idén május 10–16. között virtuális formában valósul meg – tudatta az EKMK. A rendezvény célja, hogy az intézményhez kötődő közösségek, művészeti csoportok online módon is teret kapjanak és minél többen megismertethessék tevékenységüket, bemutathassák értékeiket, művészetüket a település lakosságának. A hét folyamán minden nap videós bemutatkozásokkal, online programokkal és felhívásokkal jelentkeznek.

- Hétfőn a közösségi májusfáról készült videóval indítottuk a hetet. A közösségi összetartozás kifejezéseként állítottuk, és egészen pünkösdig fogja díszíteni az előkertet. Felsőváros tehetségei – Most mutasd meg! felhívásunkkal pedig teret adunk mindazoknak, akik eddig otthon rejtegették alkotásaikat. A hónap alkotója időszakos tárlat keretein belül mutatkozhat be a LISZI-ben, a Felsőváros csillagai honlapon, illetve a közösségi oldalunkon – tették hozzá. A részletes programot az EKMK honlapján ismerhetik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában