Fejlődés

2022.07.07. 14:15

Aláírták: új járdák, parkolók és buszmegállók épülnek Egerben - frissített hír

A 280 millió forintos projekt várhatóan 3 hónap alatt megvalósul.

Sz. M. L.

Vállalkozói szerződést írt alá Bartók Szabolcs, a Colas Út Építőipari Zrt. területi igazgatója és Mirkóczki Ádám, Eger megyei jogú város polgármestere

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Eger önkormányzata valamint a Colas Út Építőipari Zrt. közötti vállalkozói szerződést írt alá csütörtök délután a Külsősor úton járda, parkoló és buszmegálló építésére valamint az út nyugati szakaszának felújítására.

Mirkóczki Ádám elmondta, azért tartották fontosnak , hogy az eseményről beszámolnak, mert a jelenlegi gazdasági helyzetben már az is nagy siker, hogy szerződést sikerül aláírni.

Frissítés:

A város önkormányzata valamint a Colas Út Építőipari Zrt. közötti vállalkozói szerződés írt alá csütörtök délután a Külsősor úton járda, parkoló és buszmegálló építésére valamint a az út nyugati szakaszának felújítására. Mirkóczki Ádám polgármester elmondta, azért tartották fontosnak , hogy az eseményről beszámoljanak, mert a jelenlegi gazdasági helyzetben már az is nagy siker, hogy szerződést sikerül aláírni.

– Hiába a sikeres közbeszerzés, nem ritka manapság, hogy a kivitelezők csupán egy hétig, vagy tíz napig tudják tartani az ajánlott árat. Ez országos szinten probléma, azonban a Colas-val kialakult jó viszonynak köszönhetően ma aláírhatjuk a szerződést. Ez a 280 millió forintos projekt várhatóan három hónap alatt megvalósul. Jövő héten már átadjuk a munkaterületet. Ha összeg alapján nem is akkora beruházás mint a Kertész út, de nagyon fontos fejlesztés a városnak – mondta Mirkóczki Ádám. Hozzátette, reméli a lakosság türelemmel viseli majd a munkálatokkal járó esetleges kellemetlenségeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában