Kormányablak

2022.09.21. 13:45

A gyorsabb ügyintézést szolgálja az átszervezés Gyöngyösön

Összeolvad a városban a két kormányablak, gyorsulhat az ügyintézés.

Sz. Sz. I.

Október 14-től egy helyszínen, a Göncz Árpád utcában várja az ügyfeleket a Gyöngyösi Járási Hivatal Kormányablak Osztálya, tájékoztatta lapunkat dr. Tanárki-Fülöp István, a Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyösi Járási Hivatala vezetője. Mint mondta, a Kossuth utcai telephely beleolvad a városháza mögött működő forgalmasabb kormányablakba. 
– A két gyöngyösi kormányablak alig két kilométerre van egymástól, az ügyfélforgalom változékony, nehezen kiszámítható volt. Előfordult, hogy amíg az egyik ügyfélszolgálaton sokan megjelentek, a másikon alig volt forgalom. A Göncz Árpád utcai kormányablak frekventáltabb helyen van. Mivel a megszűnő kormányablak munkatársai is itt fognak dolgozni, az eddiginél nagyobb ügyintézői létszám várja az ügyfeleket. A több munkaállomással, hatékonyabb munkaszervezéssel várhatóan csökken a várakozási idő és kényelmesebbé válik az ügyintézés – tájékoztatott dr. Tanárki-Fülöp István.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában