Időközi választás

2022.10.04. 17:35

Nagyrédén az eddigi községvezető újra megpályázza a polgármesteri széket

Siposné Fodor Judit bemutatta a választópolgároknak a képviselőjelöltjeit is.

Sz. Sz. I.

Folyik az ajánlások gyűjtése a nagyrédei kampányrendezvényen

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Kampányindító rendezvényre várta kedden délután Nagyrédén a szimpatizánsokat és az érdeklődőket Siposné Fodor Judit. Mint arról már beszámoltunk, augusztus 24-én feloszlatta magát a nagyközség képviselő-testülete, ezért időközi képviselő- és polgármesterválasztást kellett a településen kiírni, ami november 13-án lesz. A nyár végén feloszlott helyhatóság vezetője bejelentette, hogy ismét megméretteti magát a polgármesteri székért, majd bemutatta azokat a képviselőjelölteket, akikkel a jövőben az önkormányzati munkát tervezi. 

– Én magam független polgármesterjelöltként indulok, és a csapatom tagjai is ilyen minőségben várják november 13-án a község választópolgárainak voksait a képviselői mandátumuk megszerzéséhez. Ismét indul a választáson Csernyik Ottó és Szabad Csaba, akik az augusztusban feloszlott önkormányzatnak is tagjai voltak. A grémium többi tagjának Kovácsik Krisztiánt, Tősér Imrét, Pál Lászlót és Fehér Gyulát jelöljük – fogalmazott Siposné Fodor Judit.

Mint arról már beszámoltunk, a helyi választási bizottság határozatai szerint független polgármesterjelöltként korábban nyilvántartásba került Mészáros Tibor, illetve független képviselőjelöltként Korsós Róbert, Kálmán Miklósné, Balázs József, dr. Tóth Eszter Enikő, dr. Kovács István, Balázsné Kelemen Erika és Kovácsik Tiborné. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában