Siker

2022.10.19. 11:06

Szűcsiben már több mint félmilliárdot nyertek fejlesztésekre

Hordósné Kovács Krisztina – akit a 2019-es választások során első alkalommal választottak Szűcsi polgármesterévé – sikeresnek ítéli meg az azóta eltelt időszakot.

T. O.

A fejlesztések a járvány alatt sem szüneteltek

Forrás: Beküldött

– Rövid, számszerű leltárral, a beadott pályázatok tükrében foglalnám össze a mögöttünk álló három év munkáját, – fogalmazott a településvezető. 

– Több mint egymilliárd forint támogatási összeget pályáztunk meg uniós forrásokból, ebből eddig 464 millió forintot el is nyertünk. A többi pénzt illetően várjuk a pozitív elbírálásról szóló értesítést, illetve a támogatói okiratokat - összegezte.

A község a Magyar Falu Program pályázatainak köszönhetően is nyert több mint 130 millió forint támogatást, további csaknem 12 milliót pedig egyéb pályázati forrásokból fordíthattak fejlesztésekre és programokra. Mindez összesen 606 millió forint, amivel Szűcsi épülhetett, fejlődhetett.

– A számszerű eredmények mellett nagy hangsúlyt fektettünk az itt élő emberek életminőségének javítására, közösségeink építésére is – folytatta a polgármester asszony. – A megannyi rendezvény, különleges program vagy éppen kirándulás mind ezeket segíti. Büszkén vállalom az eredményeket, amelyek – úgy vélem – önmagukért beszélnek – emelte ki. Megköszönte egyúttal Szabó Zsolt országgyűlési képviselő támogató munkáját és folyamatos segítőkészségét, amivel hozzájárult a községük fejlődéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában