Elismerés

2023.01.25. 16:27

Kitüntették kollégánkat, Kiss Barnabást a gazdasági évnyitón

A szerdán tartott gazdasági évnyitón Kiss Barnabás kollégánk is Kamarai Munkáért díjat vehetett át.

T.B.

Középen a kitüntetett Kiss Barnabás dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke (balra) és dr. Bánhidy Péter, a HKIK elnöke társaságában

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Méltatása szerint évtizedek óta ápol szoros kapcsolatot a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával (HKIK). Programjaival folyamatosan azon dolgozik, hogy a megye meghatározó gazdasági szereplői rendszeres sajtófigyelmet kapjanak, a kamarai javaslatai, képzései, kézműves és pályaorientációs programjai előkelő helyen szerepeljenek a megyei napilap hasábjain.

Neki köszönhető az 1990-es években működött „Kamarai élet” című rovat, ugyanúgy, mint a kamara és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal magas színvonalú elemző kiadványa a TOP 50 éves megjelenése is. Munkáján keresztül a Hírlap mellékleteiben hangsúlyosan jelenik meg a kamara Heves megyei szakképzési programja, a kézművesek és a vállalkozások is. Rendkívül rugalmas, közvetlen és segítőkész személyiség, aki mindig a közös megtérülésre törekszik.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában