Elismerés

2023.02.26. 10:32

Dredor Dominik, Tomory Kinga és Klenovics Patrik kapja a gyöngyösi fiataloknak alapított kitüntetéseket

A díjak az ifjak tudásért, illetve művészetekért, valamint a közösségért végzett munkájáért járnak.

Sz. Sz. I.

Gyöngyös évente kitünteti az arra legérdemesebb fiatalokat

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Gyöngyös legkiválóbb fiataljainak elismerésére alapított önkormányzati kitüntetések odaítéléséről határozott csütörtöki ülésén a város képviselő-testülete, tájékoztatott a városháza.

Közlésük szerint a Gyöngyösi Fiatalok a Tudásért kitüntetést Dredor Dominiknak, az Északi ASzC Mátra Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulójának ítélte oda a grémium. Dredor Dominik már középiskolásként is jelentős tudományos eredményekkel büszkélkedhet, számos publikációja jelent meg különböző szakmai folyóiratokban.

A Gyöngyösi Fiatalok a Művészetekért kitüntetést Tomory Kinga, a Tomory Gábor Néptánciskola felkészítő tanára és koreográfusa kapta, aki a Magyar Nemzeti Táncegyüttes hivatásos táncosa. Tomory Kinga 2009-ben testvérével, Tomory Gergellyel vette át édesapjától a gyöngyösi tánccsoportok vezetését, és alapították meg a Tomory Gábor Néptánciskolát.

A Gyöngyösi Fiatalok a Közösségért elismerést Klenovics Patriknak, a Gyöngyösi Ifjúsági Szolgáltató és Tanácsadó Iroda (GYITI) vezetőjének, ifjúsági referensnek ítélte oda a grémium. Klenovics Patrik a GYITI vezetőjeként aktívan segíti a Gyöngyös Városi Diáktanács munkáját, amelynek korábban az elnöki tisztét is betöltötte.

A kitüntetéseket későbbi időpontban adják át.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában