Lakberendezés

2023.03.01. 18:54

Bátran belevághatunk a bútorok festésébe is, tanácsolja az andornaktályai lakberendező

Lakberendezéssel kapcsolatos rovatunk szerzőjének, Ipacs Éva andornaktályai lakberendezőnek az írásaira felfigyelt az egyik egri nyugdíjas klub, és meghívták, meséljen a bútorfestésről, lakberendezésről, valamint arról, hogyan varázsolta saját kezűleg színessé otthonát.

F. V. E.

Tanácsokat is adott hallgatóságának Ipacs Éva

Forrás: Beküldött fotó

Az előadást a Bródy Sándor Könyvtárban tartotta a napokban. 

– A Nyugdíjas Pedagógus Klub tagjai közül csaknem ötvenen gyűltek össze a könyvtár olvasótermében és hallgatták meg a közel egyórás előadást, melynek végén feltehették a kérdéseiket. Igyekeztem mindenki által könnyedén alkalmazható lakberendezési tanácsokat adni, valamint beszéltem az egyedi és stílusos lakás megteremtésének alapjairól, s arról is, mi mindent csinál egy lakberendező – mondta el portálunknak Ipacs Éva, aki a bútor- és falfestéssel kapcsolatban úgy tapasztalja, az emberek nagyon bátortalanok, ezt a műveletet is inkább szakemberre bízzák, pedig semmilyen különleges tehetség nem szükséges hozzá. 

Az előadásán is mindenkit arra biztatott, ragadjanak bátran ecsetet és színezzék újra otthonukat, ugyanis vallja, hogy az alkotás, a festés igazi kikapcsolódást tud nyújtani, az elkészült munka pedig örömmel tölti el az embert, s önbizalmat ad a további kreatív tevékenységekhez.

A klubtagok részéről olyan sok kérdés merült fel a bútorfestéssel kapcsolatosan, hogy a szakember kilátásba helyezte egy workshop megrendezését, ahol a gyakorlatban is bemutatná az ezzel kapcsolatos praktikákat.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában