Kis Bocs Egyesület

2023.05.26. 21:23

Négyezer Legót osztottak ki gyermeknap alkalmából

A szihalmi Kis Bocs Egyesület elhatározta, és meg is valósította, hogy minden gyermeknek szebbé teszik a közelgő ünnepet a füzesabonyi járásban.

F. V. E.

Nagy örömöt okoztak az önkéntesek

Forrás: Pont Önkéntes Kis Bocs/Facebook

Ahogy arról már beszámoltunk, Füzesabonyban 800 gyermeket ajándékoztak meg legóval a közelgő gyereknap alkalmából a Kis Bocs Egyesület önkéntesei. 

Nem álltak meg ennyinél, számos települést bejártak, hogy folytassák a "Lego boldogságosztást". Egyebek között Besenyőtelken, Dormándon, valamint Kálban és Kápolnán is látogatást tettek, hiszen célul tűzték ki, hogy minden gyermeknek örömet szereznek a füzesabonyi járásban a közelgő ünnep alkalmából, tudtuk meg Galyasné Dósa Katalintól, a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület elnökétől. 

Összesen négyezer csomagot adtak át a napokban, s ahogy arról közösségi oldalukon is beszámoltak, nagy öröm volt számukra a négyezer mosolygó arcot és csillogó szempárt látni. 

Az ajándékozás a Lego Csoport és a Kárpátok Alapítvány támogatásával jött létre. 

A Lego osztással nem ér véget a gyermeknap ünneplése, szombaton a füzesabonyi ifjúsági parkban civil expót és városi gyermeknapot szerveznek. A programok fél 10-kor kezdődnek, s 4 óráig tartanak. Zenész és táncos műsorokkal, bűvészbemutatóval, és sok-sok meglepetéssel várják a családokat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában