Vita

2023.08.24. 18:06

Mirkóczki Ádám még mindig azt hiszi, hogy a Jobbikban van, Orosz Ibolya szerint

A polgármester által támogatott jelölt zárt ülést kért Orosz Ibolya szerint.

Szabadi Martina Laura

Orosz Lászlóné Ibolya válaszolt Mirkoczki Ádám kritikájára

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Mirkóczki Ádám ismét hozta a formát, nyomja a szóvivőt, igyekszik eladni a dumát. Az istenért se tanul Hofitól – reagált orosz Ibolya Fidesz-KDNP önkormányzati frakcióvezető Mirkóczki Ádám Facebook bejegyzésére. Mint ahogy arról beszámoltunk, a polgármester a városgondozás ügyvezetői pozíciója körül kialakult helyzetről fogalmazott meg éles kritikát a Fidesz-frakcióval kapcsolatban.

– A polgármester bejegyzésében említett ügyről, tehát a Városgondozásról csak annyit, hogy a napirendet a közgyűlés zárt ülésen tárgyalta, amit a polgármester által támogatott Eged Renátó kért - miután ezt megelőzően nyílt ülést kért. Vajon miért is? Volt valami takargatni való? Talán nem volt teljesen őszinte a képviselőkkel? Ezek mind olyan megválaszolatlan kérdések melyekre hamarosan fény derül majd. De addig is, a polgármesternek komolyan kettő hét kellett ahhoz, hogy kierőszakoljon magából egy nyilatkozatot az ügy kapcsán? Bár inkább kirohanás ez, mint nyilatkozat... De eddig hol volt? Sem ő, sem a milliókat kereső sajtósai nem dolgoztak az elmúlt két hétben?! – tette fel a kérdést Orosz Ibolya.

– Ha így van, ha nem, mindenesetre ismét segítek: egy polgármesternek most az lenne a dolga, hogy megoldja a Városgondozás ügyvezetői kinevezésének problémáját, hogy a cégnek legyen törvényes, szabályos, nem összeférhetetlen ügyvezetője, ezzel is a város érdekét tartva szem előtt. E helyett ő megint mit csinál? Amit 4 éve folyamatosan: gyalázkodik a Facebookon. Hát gratulálok, mert úgy fest Mirkóczki Ádám még mindig azt hiszi, hogy a Jobbikban van. – fogalmazott Orosz Lászlóné.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában