Felfutó

2023.08.17. 14:20

Őrült tempóban téptek fel a bükkszentkereszti szerpentinen + videó

Igazi ritkaságok álltak a versenyvonalhoz, Bükkszentkereszten.

Heol.hu

A veterán verseny autók szépen felsorakozva

Forrás: Old Skull Garage/Youtube

A Bükkszentkereszti hegyi felfutó veterán autóversenyről töltött fel egy összefoglaló videót, az Old Skull Garage autós csatorna.

A versenyen a videó készítője is részt vett egy  1978-as MGB GT-vel, amely egy igazi klasszikus autóvá vált az évek során. Mint ahogy írták a Bükkszentkereszti hegyi felfutó veterán autóverseny nem csupán egy hagyományos verseny, hanem egy igazi nosztalgikus élmény. Találkozhatsz a múlt idők csodálatos gépeivel, melyeket szeretettel gondoztak és fenntartottak az idők folyamán. A versenyre több mint 100 veterán autó és motor érkezett, mindannyian a szeretetüket és szenvedélyüket mutatva az ilyen járművek iránt.

A verseny kihívást jelent a versenyzőknek, és az autóknak is egyaránt. Ahhoz hogy a verseny egy valódi kaland legyen, segítenek az izgalmas kanyarok, a meredek utak, valamint a gyönyörű táj. A lelkes versenyzők és a gépcsodák látványa igazi egyedülálló hangulatot teremtett – írta az Old Skull Garage.

A videó teljesen visszaadja a versenynek az atmoszféráját, hallhatunk riportokat induló versenyzőkkel és a csodás autók mellett még információkat is megtudhatunk róluk. A lökhárítóra felszerelt kamera pedig teljesen olyan érzést kelt a nézőben, mintha az autóban ülne ő maga is. 

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában