Jótékonykodás

2023.09.27. 10:57

A Kékestető csúcsáig fut majd az erdélyi jótékonykodó a recski beteg kisfiúért

A nagyfügedi férfi a saját házától egészen a Kékestető csúcsáig fut majd, és a kapott pénzt mind Szabó Marci kezelésére fogja fordítani.

Heol.hu

Az 5 éves recski kisfiú agydaganattal küzd

Forrás: Nádudvari Péter

Az 5 éves Szabó Marciról már több alkalommal is hírt adtunk portálunkon. Nádudvari Péter gyógypedagógus kezdte el a jótékonykodást, méghozzá úgy, hogy a kilométereit pénzre váltotta és ezzel segíti a kisfiút a gyógyulása érdekében. Legutóbb Kszell Krisztián egri személyi edző tartott egy edzést, aminek a bevételét úgyszintén az agydaganatos kisfiú kapta meg. Valamint a futásba egy Nagyfügeden élő futó, Vígh Ferenc is beszállt

– Én ismeretlenül is vállaltam hogy, ennek a kis srácnak segítek összegyűjteni a kezeléshez szükséges összeget. Vállaltam, hogy futok Marciért és ezeket a kilométereket eladományozom, hogy Marcinak összegyűlhessen az összeg. Október hónapban lesz a harmadik vállalt táv, amely Nagyfügedről a házam kapujából egészen Kékestető csúcsáig fogok futni és onnan vissza. Ez közel 73 kilométer lesz. Szeretném ha minél több kilométert örökbefogadnátok, hogy ennek a remek kisfiúnak gondtalan és örömmel teli élete legyen a szerettei körében. Nekem csak egy futás Marcinak pedig az élet – írta Vígh Ferenc. 

Továbbá azt is elárulta a futó, hogy a kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 250 ezer forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe az ezer forint/kilométerért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában