Közlekedés

2023.11.09. 07:30

Leterelik a forgalmat az M3-asról

Veszélyes burkolati hiba javítása miatt 2 órán keresztül nem lesz járható az M3-as autópálya egy szakasza csütörtökön.

Heol.hu

Az M3-as autópályán a főváros irányába a Polgár csomópont közelében, a 175-ös és a 164-es kilométer közötti fix terelt szakasz előtt a forgalmat 9 órától 11 óráig leterelik az autópályáról, mert veszélyes burkolati hibát javítanak - adta hírül az Útinform.

Az M3-as autópályán további forgalmat akadályozó javításokat is írnak:

  • Nagyfüged térségében burkolatfelújítás miatt a 101-es és a 90-es kilométer között a főváros felé tartó oldalt lezárták, a forgalmat a szemközti oldal belső sávjára terelik,
  • Vásárosnamény felé - a külső és a leálló sáv járható. A Kisasszonytér pihenő egyik oldalon sem használható.
  • A 153-as kilométernél található Igrici pihenőt felújítási munkák miatt mindkét oldalon lezárták.
  • Polgárnál a Tisza-hídon még tartanak a felújítási munkák, ezért a 166-os és a 172-es kilométer között mindkét irányban terelésre és sávlezárásra lehet számítani.
  • A Budapest felé vezető oldalon, a 175-ös és a 174-es kilométer között aszfaltoznak, a belső és a külső sávot lezárták, a forgalom a leálló sávon halad.
  • Burkolatfelújítási munkákat végeznek az M3-as és az M35-ös autópálya találkozásánál is. A munka főváros felé tartókat érinti. A külső sávot már az M35-ös autópályán lezárták és tovább az M3-as autópályán a 186-os és a 185-ös kilométer között is csak a belső sáv járható. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában