Egészségtudatosság

2023.11.19. 11:50

A spiritualitás, mozgás, gyógyító füvek a gyöngyösi Natura napon + fotók

Az egészségtudatos szemléletmód erősítése volt a gyöngyösi Natura nap célja.

Szabó István

Natura nap a gyöngyösi Mátra Művelődés Központban

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Változatos programmal és egészségtudatos szemléletmóddal várta Gyöngyösön az érdeklődőket a szombati Natura napon a Mátra Művelődési Központ. Számos érdekes előadást hallgathattak meg a látogatók. Szabolcsi Johanna a mindennapok spirituális egységéről beszélt, Katus Attila témája a Best Body aerobik volt, míg Kádár Krisztina Életmódváltás diéták helyett címmel tartott előadást. Molnár László a prosztatarákról, dr. Karácsony Ferenc a pikkelysömörről és a Parkinson-kórról beszélt az érdeklődőknek. Akik nem zumbáztak Fitt Krisztivel, azok közben a Gyöngyösi Állatmentő Alapítvány révén a felelős állattartás fontosságával ismerkedhettek, Tóth Andrea pedig a hulladék nélküli mindennapok jelentőségét tárta fel. Az előadások sorát dr. Gyürky Melinda zárta, a téma a gyógyító füvek és kapcsolatok volt.

Egész nap folyamán lehetőség volt auramérésre, masszázsra, csillámtetoválásra, arc-, illetve testfestésre, jóslásra és egészségügyi szűrésekre. A művelődési központ előtti Barátok terén a Mátrai Gyógyintézet tüdőszűrő járművét ingyenes szűrővizsgálatra lehetett igénybe venni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában