Felhívás

2024.01.17. 19:27

A rákellenes világnap alkalmából szervez élménygyűjtést az egri Regea

A közelgő rákellenes világnap alkalmából a jó dolgokra helyezik a hangsúlyt Egerben.

Fekete-Vadászi Erika

Forrás: Regea Alapítvány/Facebook

Az egri Regionális Egészségügyért Alapítványnál (Regea) nem csak a daganatos betegeknek, hanem a hozzátartozóiknak is segítenek. Közeledik február 4-e, a Rákellenes Világnap, ám a Regeások átnevezték, s ebből az alkalomból egy felhívást is közzétettek. 

– Nekünk nem tetszett ez a név, ezért átkereszteltük. Szeretünk pozitívan gondolkodni, így lett belőle: Egészségemért Tettem Világnap. Most ebből az alkalomból gyűjtést szervezünk. Élmény-, ötlet- és örömforrásgyűjtést. Bárki részt vehet benne, akár többször is. Szeretnénk összegyűjteni minél több jó példát – tették közzé Facebook oldalukon

A poszt alatt kommentben várják, ki mit tett az egészségéért az adott napon, mivel töltődött, mivel szerzett örömet magának. 

A felhívás február 4-ig tart, addig várják a hozzászólásokat.

– A legtöbb örömet gyűjtő nyereménye egy maximumra töltött, egészségre hangolt, motivált immunrendszer! De mindenki nyertes lesz, aki részt vesz a felhívásunkban! Tehát örömre fel – hangsúlyozták.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Regea Alapítvány/Facebook)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában