Heol.hu Videó

2024.02.03. 20:14

Pom Pom díszletében kalandozhattak a gyerekek a Harlekinben + fotók, videó

Kulisszajárás és maszkabáb játszóház várta a Harlekin farsangon a gyerekeket az egri bábszínházban.

Szabadi Martina Laura

Fantasztikus délutánt tölthettek a gyerekek a Harlekinben

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Szombat délután igazi bennfentesnek érezhették magukat azok a gyerekek, akik szüleikkel ellátogattak a Harlekin Bábszínházba. A farsangon ugyanis Pom Pom meséinek díszletét is bejárhatták, a kulisszajárás során a Harlekin művészei és Szűcs Réka igazgató kalauzolták a kicsiket.

– Minden hónapban készülünk egy különkiadással, a Pom Pom meséihez most egy farsangi mulatságot csatoltunk, ennek keretében a kulisszajáráson a gyerekek közelebbről is megnézhették a szereplőket és a karaktereket. Lehetett velük fotózkodni, és az előadás különleges díszletének mozgatását is megnézhették. Készültünk maszkabáb játszóházzal is – részletezte Szűcs Réka. Elmondta, következő programjuk a húsvéthoz közel A kockásfülű nyúlhoz és a különleges ősbemutatójukhoz kapcsolódik.

– A kockásfülű nyulat olyan oldaláról ismerhetik meg, melyet még sem könyvekben, sem rajzfilmekben nem láthattak. az előadás ugyanis a mesehős eredettörténetét dolgozza fel, A kockásfülű nyúl – a kezdetek. Marék Veronikától, az írónőtől tudhattuk meg, hogyan lett egyszerű nyúlból szuperhős a kockásfülű. Sosem vetette papírra, de gyakran kérdezték tőle a gyerekek, s olyankor elmesélte. A Harlekinben március 9-től ismerhetik meg a történetet a kicsik – mondta Szűcs Réka.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában