Óvatosabban!

2024.02.15. 09:30

Szétparkolják a zöldfelületet Egerben

Parkolási gondok mindenhol vannak manapság. Ám Eger belvárosában jó ideje nem elég a parkolóhely, emiatt szétparkolják a zöldfelületet de egymásnak is bosszúságot okoznak az autósok.

Szabadi Martina Laura

Olvasónk küldött egy fotót amin nincs semmi különös, csak egy átlagos nap a Törvényház utcában Egerben. Melléket hozzá néhány mondatot is, melyben arról fejti ki a véleményét, hogy ha már a járdára kell állni, akkor legalább ne a zöldfelületet trancsízorrák szét vele, mert egyrészt nem jó a zöldnek, másrészt vakarni kell a sarat a járdáról. Hozzátette, egyébként tudja, hogy nagyobb problémák is vannak város szinten, kezdve azzal, hogy szándékosan tilosban, zöldfelületre és egymás kapubejárójába állnak az emberek.

Olvasónk nehezményezi, hogy a zöldfelület mindenhol megsínyli a parkolást a váriosban, itt pedig sár is van tőle
Olvasónk nehezményezi, hogy a zöldfelületet mindenhol megsínyli a parkolást a váriosban, itt pedig sár is van tőle
Forrás: Beküldött fotó

Több alkalommal foglalkoztunk már a parkolási szokásokkal, problémákkal Egerben, de nem csak mi, az önkormányzat is tudja jól, hogy gondok vannak vele. A legutóbbi közgyűlésen is téma volt. „A belvároshoz közeli parkolóhelyek nap közben teljesen kihasználtak, a belvároshoz közeli, lakóövezetekben található nem fizetős parkolók túlterheltté váltak. A bejáró, illetve a tranzit járművezetők gépjárművei is nagy terhet jelentenek ezeken a területeken”

A fentiek miatt pedig az egri parkolóbérleteket, a kedvezményeket, a parkolási zónákat, sőt a jegyváltási lehetőségeket is érintené az az átalakítás és modernizálás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában