Választások

2024.05.23. 10:58

Abasáron is nagy a tét, jelentette ki Csuhány Bence

A Fidesz-KDNP Heves vármegyei listavezetője szerint a fejlesztések folytatásához Kazsu Attila polgármesterre van szükség. Sok terv megvalósulásának sorsa dőlhet el néhány nap múlva, emelte ki Csuhány Bence.

Szabó István

Abasáron is nagy a tét: a fejlesztések folytatásához Kazsu Attila polgármester úr tapasztalata és Fidesz-KDNP többségű vármegyei közgyűlés szükséges, jelentette ki Csuhány Bence, a Fidesz-KDNP Heves vármegyei listavezetője a közösségi oldalán.

– A településen a Magyar Falu Program pályázatai mellett területfejlesztési forrásból bölcsődei résszel bővült a Napsugár Óvoda, s hamarosan megújul a Múzeum út burkolata is. Sok terv megvalósulásának sorsa dőlhet el néhány nap múlva! Nem mindegy hová tesszük az x-et június 9-én, a helyi beruházások és Európa jövője múlhat rajta! Június 9-én helyben Kazsu Attila, az EP-listán és a vármegyei listán Fidesz-KDNP, hogy a vidék tovább erősödjön – fogalmazott Csuhány Bence a Facebook-oldalán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában