Elismerés

2024.05.25. 17:04

Az egri Sanatmetal OTP Üzleti Kiválóságért Díjat nyert

Az innovatív megoldások kategóriában az egri Sanatmetal Kft. nyert.

Molnár Helga

Átadták néhány napja a 2024-es Üzleti Kiválóságért OTP Díjakat. Az Üzleti Kiválóságért OTP Díjat négy kategóriájának jelöltjeit, majd a nyerteseket az OTP Bank vezetőiből álló szakmai zsűri választotta ki a bank régiós szervezeteinek javaslatai alapján, írja az OTP oldalán. Az innovatív megoldások kategóriában az egri Sanatmetal Kft. nyert. 

Az egri Sanatmetal OTP Üzleti Kiválóságért Díjat nyert
Az egri Sanatmetal OTP Üzleti Kiválóságért Díjat nyert
Forrás: otpbank.hu

Az OTP így ír róluk:
– A több mint 50 éve működő családi vállalkozás a hazai és nemzetközi orvosi egészségügyi termékek piacának meghatározó szereplője. Kiemelt hangsúlyt fektet a folyamatos innovációra, aminek révén kínálata évente ezer termékkel bővül – írják.

Dr. Pajtók Gábor, Eger és térsége országgyűlési képviselője is megemlékezett e kitüntetésről.
– Az egri Sanatmetal több évtizedes működése példaértékű, termékeik világszínvonalúak, igen magas hozzáadott értéket hordoznak, s az egészségünket szolgálják. Gratulálok az OTP Üzleti Kiválóságért Díjhoz, s kívánom a megérdemelt elismerés adjon újabb inspirációkat a Sanatmetal tulajdonosainak, dolgozóinak – írta közösségi oldalán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában