Mozi

2023.08.10. 14:07

Csodás piacot varázsoltak Selypen: elkezdődött a filmforgatás + fotók

Délben lezárták a helyszínt, ezt követően csak a szünetekben lehetett arrafelé közlekedni.

Tari Ottó

Csütörtökön délben kezdődött a forgatás

Forrás: Tari Ottó/Heves Megyei Hírlap

Selypen csütörtökön délben elkezdődött A Sakál napja című film alapján készülő sorozat forgatása.  A környéket a rendőrség mellett több tucatnyi őrző-védő biztosította.

Ottjártunkkor – ebédidő előtt néhány perccel – a díszletmunkások javában dolgoztak. Közreműködésükkel kicserélték a cégéreket, a Coop-áruházból például közért, a dohányárudából pedig vegyesbolt lett. „Eltüntették”, pontosabban a tuják közé rejtették a kupakgyűjtő szívecskét, a parkolóban pedig olyan piacot alakítottak ki teljes kínálattal, a szemet is jóllakató zöldségekkel és gyümölcsökkel, aminek a látványa megtévesztette a beavatatlanokat: többen megálltak a standoknál, hogy bevásároljanak a portékából.

 

Mint megírtuk, a volt cukorgyárban és az annak környékén zajló forgatás során A sakál napja című sorozat – ami az Oscar-díjas Eddie Redmayne főszereplésével készül – magyarországi helyszíneken játszódó mozzanatait rögzítik. Az alkotás rendezője Brian Kirk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában