Szavazás

2024.03.01. 08:55

Az év sportolója lehet az andornaktályai gátfutó, Szeles Bálint

Az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata kategóriákban keressük a legjobbakat Heves vármegyében. Az Év Sportolója egyik jelöltje Szeles Bálint, gátfutó.

Heol.hu

Elindult az Év Sportolója szavazásunk, amelyben négy kategóriában várják a Heol.hu olvasóinak voksait a jelöltek. Férfi és női egyéniben, valamint férfi és női csapatban. A közönségszavazás március 3-án 10 óráig tart. Az előttünk álló napokban egyesével bemutatjuk a jelölteket, ABC-sorrendben. Következzen az Év Férfi Sportolója kategóriából Szeles Bálint gátfutó. 

Középen az Év sportolója szavazás egyik jelöltje, Szeles Bálint gátfutó
Az Év sportolója szavazás egyik jelöltje, Szeles Bálint gátfutó
Forrás: Beküldött fotó

Az Egri Városi Sportiskola gátfutójának legjobb eredménye 2023-ban: ő az első atléta, aki világbajnokságon (Budapest) képviselte Egert, ami önmagában is nagy eredmény. 

Egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is lehet szavazni. A kategóriákban legtöbb voksot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a heol.hu oldalon és a Heves Megyei Hírlapban is közzétesszük.

Az év legjobb sportolóira itt szavazhatnak!

Szeles Bálin kihívói - az Év Sportolója jelöltjei, kategóriánként:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában