közgyűlés

2020.06.16. 18:28

Rendkívüli közgyűlés – július 2-án ül össze a grémium

Számos kérdést kell megvitatnia a város képviselőtestületének.

Heol

A veszélyhelyzet feloldása után ismét ülésezik az egri grémium. A korlátozásokat követően először július 2-án rendkívüli, majd a hónap végén normál közgyűlést tart a testület – adta hírül a TV Eger.

A március 11-i veszélyhelyzet kihirdetése óta nem ülésezett Eger képviselő testülete, azonban a rendelet feloldását követően, ami várhatóan június 20, ismét közösen tanácskozhat a grémium. A tervek szerint júliusban két közgyűlést is tartanak, az első egy rendkívüli lesz július 2-án, ahol négy napirendi pontot tárgyalnak majd.

A július 2-i rendkívüli közgyűlésen újra tárgyalják majd a költségvetést, hiszen a koronavírus fertőzés miatt jelentős kiesést realizáltak Eger viszonylatában is. Ezt követően a tervek szerint július 30-án ülésezik a testület, a nagy kihagyás miatt nem lesz szünet nyáron sem, így június 2-át követően minden hónap utolsó csütörtökén újra tanácskozik az egri képviselő testület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában