Karácsonyi láz

2022.12.13. 13:13

Keressük Heves megye legkülönlegesebb ünnepi dekorációit!

Szeretnénk megmutatni minden olyan adventi, ünnepi alkotást, amely szebbé varázsolja az otthonokat, tereket, utcákat. Várjuk olvasóink felvételeit!

HEOL

Karácsonyi fénytraktor Bodonyban

Forrás: Beküldött

Nem telhet el a karácsonyi készülődés az ünnepi fények, dekorációk kihelyezése nélkül. Éppen ezért szeretnénk megosztani a Heves megyeiekkel azokat a szemet gyönyörködtető, kreatív megoldásokat, amelyek közelebb hozzák a szeretet ünnepét. 

Például a bodonyi fénytraktorral, a noszvaji kandallós buszmegállóval és a több településen is nagy hagyományokkal rendelkező adventi ablakokkal is boldogságot csempésztek már a helyiek a hétköznapokba.

Meddig és hogyan? A városok, falvak, otthonok karácsonyi dekorációit bemutató fotókat a [email protected] e-mail-címre küldhetik be legkésőbb december 25-ig. Kérjük, hogy lehetőség szerint jó minőségű, éles, nem homályos fotókat küldjenek, írják oda azt is, melyik településen készült a fotó, a levél tárgyába pedig írják be: „karácsony 2022”. A megfelelő minőségű fotók a Heol.hu-n megjelennek!

Azokat a fotókat is szívesen fogadjuk, ahol az adott településen élők, vagy a dekoráció elkészítésében segítő emberek, ünneplő gyerekek, műsort adó kórusok, adventi ablakot díszítő családok, vagy éppen a karácsonyi vásár árusai is szerepelnek a képeken. Osszák meg velünk az ezekhez kapcsolódó történeteket, a dekoráció vagy a műsor hátterét, illetve a településen szervezett adventi programokat is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában