Útlezárás

2023.05.03. 10:30

Forgalomkorlátozás lesz Gyöngyösön május 4-én és 5-én

Folytatódik a Nagy-patak hídjának felújítása a Vachott Sándor utcában.

Sz. Sz. I.

Az előre nem látott szerkezeti hibák miatt a tervezettnél jóval tovább tart a Vachott Sándor utcai híd felújítása

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani Gyöngyösön a hét második felében a Zalár József és az Eszperantó utcában a Vachott Sándor utcai Nagy-patak-híd folytatódó felújítása miatt, adta hírül a városháza. Közlésük szerint a kivitelező HE-DO Zrt. arról tájékoztatta az önkormányzatot, hogy a héten a híd építéséhez szükséges közműkiváltási munkák elvégzésével folytatódik az elhúzódó beruházás. Emiatt május 4-én, csütörtökön 8 és 16 óra között a Zalár József utcán teljes szélességben, valamint május 5-én, pénteken 8 és 16 óra között az Eszperantó utcán félpályásan ideiglenes forgalomkorlátozás lesz érvényben.

A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. korábbi tájékoztatása alapján ismert, hogy a híd felújítása előre nem látott szerkezeti problémák miatt maradt el az állami kezelésben lévő belterületi utak – a Petőfi Sándor, a Vachott Sándor, a Damjanich János, a Kossuth Lajos és a Szent Bertalan utca –felújításának sorában még tavaly. Az újbóli tervezési és engedélyeztetési eljárás miatt csak idén folytatódhatott a munka a hídszerkezet bontásával. A gyöngyösi önkormányzat kéri a közlekedőket, hogy kerüljék el a két útszakaszt. A beruházó és a kivitelező nevében is köszönik az úton lévők türelmét, tette hozzá a városháza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában