Szavazás

2023.07.02. 17:40

Hamarosan eldől, ki lesz idén az Arany Kréta Vándordíjas oktató a gyöngyösi campuson

Az egyetemi oktatók számára talán a legnagyobb elismerés ez, hiszen a díjat a tanítványaiktól kapják.

Sz. Sz. I.

Dr. Domán Szilvia átveszi az Arany Kréta Vándordíjat a tavalyi diplomaátadó díszünnepségen

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Július 13-án éjfélig szavazhatnak a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem gyöngyösi Károly Róbert Campusának hallgatói arról, hogy ki lesz az intézményben a 2022-2023-as tanév Arany Kréta Vándordíjas oktatója, tájékoztatta portálunkat Nagy Réka kommunikációs munkatárs.

– Idén immár nyolcadik alkalommal dől el, hogy hallgatók szavazatai alapján ki nyeri el az egyetemi oktatók számára talán legnagyobb elismerést, hiszen ezt a tanítványaiktól kapják. A diákoknak a voksolásnál több szempontot kell figyelembe venni. Ezek az oktató adott tárgyból való felkészültsége, továbbá korrektsége a hallgatókkal szemben, az általa leadott anyag érthetősége, emellett az oktató segítőkészsége, s nem utolsó sorban az általa támasztott követelményrendszer teljesíthetősége. Az elismerést a győztes oktató július 21-én veheti át a campus diplomaátadó díszünnepségén – részletezte Nagy Réka.

Az Arany Kréta Vándordíj eddigi hét győztese a 2014-15-ös tanévtől kezdve sorrendben: Mucsics F. László, dr. Baranyi Aranka, dr. Novák Tamás, dr. Réthy István, dr. Pántya Róbert, Lakatos Márk, dr. Domán Szilvia.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában