Csere

2023.09.05. 12:30

Felújítják a lifteket a gyöngyösi kórházban

A hotel diagnosztikai épület liftjeinek cseréje a tervek szerint november közepére befejeződik.

Szabó István

A napokban kezdődik a liftek cseréje a gyöngyösi kórházban

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Sikeres európai uniós pályázatot követően megtörténik a gyöngyösi Bugát Pál Kórház hotel diagnosztikai épületben lévő két régi nagy lift felújítása, tájékoztatta portálunkat T. Bokros Mária, a kórház sajtószóvivője. 

– Az előkészületi munkálatok a napokban el is kezdődnek. A liftcseréhez szükséges munkaterület átadása számos technikai és fizikai változással jár. A legfontosabb, hogy az eddigi mentőbejárat megszűnik, mert az munkaterület lesz. Azon sem beteg, sem személyzeti közlekedés a kivitelezés befejezéséig nem lehetséges. Természetesen biztosítani kell a mentők, a dolgozók, mind pedig a járóbetegek zavartalan ki-, illetve bejutását az épületbe. E célra új bejáratot alakítanak ki a jelenlegi közvetlen szomszédságában.  A kivitelezési munkálatok ideje alatt a személyzeti lift mellett egy nagy lift végig működni fog a diagnosztikai épületben. A működő liftek megközelítése és igénybevétele a földszinten a lépcsőház felől lesz lehetséges. A munkálatok mind a betegek, mind a dolgozók részéről türelmet és megértést igényelnek. A liftek cseréje a tervek szerint november közepére elkészül, ezzel biztosítva a biztonságos és zavartalan liftes közlekedést az épületben – közölte a részleteket T. Bokros Mária.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában