Heol.hu Videó

2024.03.24. 14:54

Ceglédről vonzott veteránautó-konvojt a gyöngyöstarjáni vérszilvafasor

A Veterán Portyázók Köménymag csapatát csábította fotózkodásra a temészeti szépség. A 12 öreg járgány a községben is megmutatta magát a helyieknek. A veterán autók egészen Ceglédről érkeztek.

Szabó István

A gyöngyöstarjáni vérszilvafasor csodálatos látványa vasárnap egy egész veterán autó-konvojt csábított el Pest vármegyéből. Kiss Viktor, Gyöngyöstarján polgármestere arról informálta portálunkat, hogy a ceglédi Veterán Portyázók Köménymag csapata jelezte előzetesen az érkezését fotózkodásra a fasorhoz. 

Ceglédi veterán autók Gyöngyöstarjánban
Ceglédi veterán autók Gyöngyöstarjánban
Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Fülöp István szervezésében 12 veterán autóval érkeztek a szomszéd vámegyéből érdeklődők. Megbeszéltük, hogy előtte a település központjában is leparkolnak, hogy a helyi érdeklődők megnézhessék a járműveket – részletezte Kiss Viktor.

A gyöngyöstarjániak érdeklődése nem is maradt el, volt, aki csatlakozott is saját járművével az alkalmi oldtimer bemutatóhoz. A helyben élő Sramkó Dávid az egyik Dutra traktorával állt a régi autók sorába.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában