Útviszonyok

2024.05.26. 08:41

Ilyen terelésekre kell számítani az M3-on

Az M3-as autópályán befejezték a burkolatfelújítást Füzesabony és Mezőkövesd között.

Molnár Helga

Az Útinform mindig összefoglalja, milyen forgalmi rend változásokra kell számítani. Akik útra kelnek, összeszedtük, mit kell tudni vármegyénk útviszonyairól.

Az M3-as autópályán befejezték a burkolatfelújítást Füzesabony és Mezőkövesd között, így főváros felé tartókat a 119-es kilométer és a 111-es kilométer között már nem terelik át a szemközti oldalra. Fontos azonban tudni, hogy a 114-es kilométernél lévő Füzesabony csomópontban Nyíregyháza felől továbbra sem lehet lehajtani, és a főváros irányába felhajtani. A 122-es km-nél fekvő Mezőszemerei pihenő sem használható még a főváros irányába. Budapest felé a 142-es kilométernél lévő Geleji pihenőt megnyitották, de egyelőre csak személygépkocsival használható és csak tankolni lehet.

A 25-ös főúton, Szentdomonkos térségében, a 47-es és az 50-es kilométer között tart még a burkolatfelújítás. A főutat lezárták, a forgalmat továbbra is elterelik. Szintén Szentdomonkos térségében, de az 51-es és az 52-es kilométer között támfalépítés miatt van félpályás lezárás.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában