Heol.hu Videó

2023.05.18. 18:13

Sebestyén Balázsék színesítették meg az egriek esős reggelét a Dobó téren + fotók, videó

A borús időjárás ellenére, már péntek kora reggel is hangos nevetés töltötte meg a Dobó-teret.

Milasán Dominik

Az esős idő ellenére is megtöltötték Balázsék a Dobó teret

Forrás: Milasán Dominik/Heves Megyei Hírlap

Mint ahogy azt az előző években is tették, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri május 18-án reggel ismét ellátogattak Egerbe. A vidámság kétségkívül már a kora reggeli órákban is jelen volt általuk a téren. A 3 rádiós folyamatosan kapcsolatban volt a közönséggel, hol megnevettette őket, olykor pedig érdeklődően hallgatták a történeteiket. 

A rossz idő sem rontotta el senkinek az élményt, hiába szakadt az eső Rákóczi Feri mikrofonnal és esernyővel járta a kordonon kívül lévő sorokat. A leállásokban a Rádió 1-től megszokott pörgős zenéktől dübörgött a Dobó tér, a hoszteszek ajándékokat osztogattak és nem utolsó sorban akinek szerencséje volt még közös képet is tudott csinálni kedvencével. 

Rákóczi Feri, rádió 1, balázsék, dobó tér
Még a rossz időjárás sem tudta elrontani a hangulatot
Forrás: Milasán Dominik/Heves Megyei Hírlap

A vicces feladatok sem maradhattak el, két egri hölgynek jól "megpistázták" a reggelét. Indították astopperórát, és elkezdődött a verseny, hogy ki fogyasztja el hamarabb a csípős herét. Azonban voltak olyan lelkes hallgatók is, akik ajándékokkal készültek a 3 rádiósnak. 

A Rádió 1 Roadshownak, Eger a negyedik állomás volt a héten. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában