Felújítás

2022.08.25. 13:04

Állami utakat, önkormányzati hidat újítanak fel Gyöngyösön + fotók

A munkák idején a közlekedők fokozottabb figyelmére, és nagyobb türelmére van szükség.

Sz. Sz. I.

A gyöngyösi Bástya utcai híd felújítása - itt még nem készült el

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Gyöngyösön több helyen zajlanak állami tulajdonú belterületi utak felújítási munkái, illetve önkormányzati kezelésű hídrekonstrukciók. A Vachott Sándor utca jelenleg le van zárva a forgalom elől, a híddal együtt teljes felújítására is sor kerül a nyugati elkerülő út építésének projektjéhez kapcsolódóan. A Vachott és a Deák utca csatlakozásában már jól haladnak a körforgalom építésével. A szintén állami kezelésű Kossuth Lajos utcában is zajlik az építkezés a Páter Kis Szaléz és a Mátrai út közötti szakaszon. A Kossuth utcának a Vasút útig tartó szakaszán is folynak már a közműmunkák.

Az önkormányzati kezelésű hidak esetében a Bástya és a Zalár utca kereszteződésében álló híd teljes felújítás miatt le van zárva a forgalom elől, a hídon éppen a gyalogjáró építése zajlik. A Vármegyeház téren álló hidat viszont a felújítást követően a múlt hét csütörtökön már átadták a forgalomnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában