Heol.hu Videó

2023.07.16. 21:45

Ismét megpendültek a gitárok Aldebrőn és Feldebrőn + videó

Tovább népszerűsítették a klasszikus gitárzenét Aldebrőn és Feldebrőn. Vasárnap este tartották a VI. Debrői Gitárnapok idei záró koncertjét az aldebrői templomban.

Fekete-Vadászi Erika

13 gitáros játszott egyszerre vasárnap

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Azért rendezik meg évről-évre a programsorozatot, hogy vidékre is eljuttassák a klasszikus zenét, tudtuk meg Veres Tündétől, a rendezvény szervezőjétől. A koncertek most is ingyenesek voltak, s rengeteg érdeklődőt vonzottak. Az ország számos pontjáról érkeztek vendégek csak emiatt, s a környékbeli szállásokat is már jó előre lefoglalták a messzebbről érkezők. 

20230716 - Debrői Gitárnapok - Aldebrő - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap
Messziről is jöttek vendégek meghallgatni a gitárzenét
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

- Pénteken és szombaton is közel százan voltak kíváncsiak a koncertekre, amelyek nagyon jól sikerültek, s ez hatalmas öröm számunkra. A visszajelzések is azt igazolják, hogy jól érezték magukat a vendégek - jegyezte meg Veres Tünde.

A vasárnapi zárókoncerten is sokan vettek részt, megtelt az aldebrői templom. Erre az estére igazi különlegességgel készültek, az egyéni produkciók után 13 gitáros játszott együtt, amire korábban még nem volt példa a Debrői Gitárnapokon. Csodálatos dallamokat hallhattak az érdeklődők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában