Lista

2024.03.25. 06:55

Baleset az M3-ason, kadétavató és elhunyt edző - az elmúlt hét legolvasottabb cikkei

Összegyűjtöttük az elmúlt hét legolvasottabb cikkeit.

Heol.hu

Kadétavató ünnepség az egri Wignerben

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

1. Az autópályakezelő munkatársai csak dolgozni próbálnak, de már több tucat balesetet szenvedtek. Mentőhelikopter vitte kórházba legutóbb, kedden az egyik, az M3-as autópályánál dolgozó munkást.

2. A hétvégi programokra sokan kíváncsiak voltak.

3. Tizedik alkalommal tartottak kadétavatót az egri Wigner középiskolában. Az elsőévesek megkapták az intézmény jelképét.

4. A hét egri ingatlana is sokak érdeklődését felkeltette.

5. Hosszan tartó betegeskedés követően, életének 71. évében elhunyt Bajzáth Lóránt, a Felsőtárkány SC valaha élt egyik legnagyobb drukkere.

6. Elgázoltak egy nőt Bükkszenterzsébeten, a balesetet nem élte túl.

7. A gyöngyösi grémium a szerdai rendkívüli ülésén határozott a kártya létrehozásáról. A Gyöngyös-kártya sok kedvezményt nyújt a regisztráló városlakóknak.

8. Méltósággal viselt, hosszan tartó súlyos betegség után, életének 86. évében elhunyt az egri kézilabdázás egyik ikonikus edzője, Bereczky György.

9. A hét siroki ingatlanát is sokan megnézték.

10. Az egri származású Baranyi Panna továbbjutott a Next Top Model Hungary castingján. Beköltözött a villába 15 lánnyal.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában