SPORTMÉRLEG

2021.01.21. 20:00

Ezek voltak Heves megye legolvasottabb sportcikkei 2020-ban

Megyénkbeli hangos sikerektől mentes, a koronavírus-járvány miatt eddig meg nem élt, zaklatott és gyászos esztendőt hagytunk magunk mögött 2020-ban.

B. Cs.

Fotó: Huszar Mark

A Heol.hu hírportálon közölt legolvasottabb sportcikkek jelentős része is az elmúláshoz kötődik, élen a hevesi autóversenyző, Tóth Zsolt tragikus körülmények között bekövetkezett elhunytával. A tizenötös toplista dobogójának második helyén a tiszanánai labdarúgók Szihalmon elkövetett cselekedete található, ami súlyos büntetéseket vont maga után. A Covid miatt az egri vízilabdázók többször is az érdeklődés középpontjába kerültek, köztük itt is gyásszal, Benedek Tibor elvesztésével. Csak remélni merjük, hogy 2021-ben már másról szólnak a hírek.

15. Elhunyt Dr. Fejes András

Elhunyt dr. Fejes András, hazánk első paralimpiai érmes sportolója. Gyöngyös díszpolgára életének 74. évében távozott az élők sorából.

14. Szívszorító szavak: Szécsi Zoltán sosem felejti Benedek Tibor mosolyát és nevetését

Szécsi Zoltánt megrázták a Benedek Tibor haláláról szóló hírek. Az Egri Vízilabda Klub elnöke érzéseiről, közös emlékekről beszélt a Heol.hu-nak.

13. Egerben duplával tette le névjegyét a diósgyőri érkező

Egerben duplával tette le névjegyét a Diósgyőrből igazolt csatár. Boros Gábor a Tiszafüred elleni 4–0-s edzőmeccsen két gólt szerzett.

12. Szécsi Zoltán az egri „koronavírus-ügyről”: Az egész éves munkánk mehet a kukába!

Szécsi Zoltán, az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnöke szerint lelkileg tragikus állapotban van a csapat a vírusos időszak eseményei miatt.

11. Korábbi válogatott futballistákkal tér vissza a labdarúgás Ivádra

Korábbi válogatott futballistákkal tér vissza a labdarúgás Ivádra. A Bodon Péter FC leigazolta Kellert, Rabóczkit, Feketét és Berkest is.

10. Imola-Hírlap-11 Gála 2020

A 2018-as nyitány után február 29-én rendezte lapunk kiadója, a Mediaworks Hungary Zrt. és a megyei igazgatóság az Imola-Hírlap-11 Gálát.

9. Elhunyt a pásztorvölgyi bajnokság szervezője

Elhunyt a pásztorvölgyi bajnokság szervezője. Kovács Péter fogyatékkal élőként olyat vitt véghez, amit a magukat épnek mondók közül sem sokan.

8. Megyei I. osztály: 11 csapat kapott licencet.

A labdarúgó megyei I. osztályban tizenegy csapat kapott licencet. Három klub neve hiányzott a 2019/2020-as mezőnyből.

7. Elhunyt az egri sportélet önzetlen támogatója

Életének 77. évében elhunyt Hargitai Dénes vendéglátós, az egri sportélet egykori jeles támogatója, az utánpótlásfutball elkötelezett híve.

6. Amatőr futball és Bozsik-program: „Azok indulnak a legkevésbé újra”

Amatőr futball és Bozsik-program. Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor a fentiektől májusban ezt mondta: „Azok indulnak a legkevésbé újra.”

5. Fegyelmi: egy évre és hat hónapra szóló eltiltás a tiszanánaiaknak

Fegyelmi: egy évre és hat hónapra szóló eltiltás a tiszanánaiaknak, akik a szihalmi megyei III.-as meccsen rúgták fel a szabályokat.

4. Elhunyt Eger díszpolgára, Csányi Barna

Életének 81. évében elhunyt Csányi Barna. Eger díszpolgára a sporton túl a közéletben is fontos szerepet vállalt a város hírnevének öregbítésében.

3. Koronavírus: az egri vízilabdázók tiszta vizet öntöttek a pohárba és elutaznak Pestre

Koronavírus: az egri vízilabdázók tiszta vizet öntöttek a pohárba. Az EVK sajtóközleményben reagált a Bitskey Aladár Uszoda bezárására.

2. A tiszanánaiak miatt Szihalmon félbeszakadt a futballmérkőzés

Lökdösődés, kiállítás, fenyegetőzés és sörrel öntözés szerepelt a Szihalom–Tiszanána félbeszakított megyei III.-as labdarúgó-mérkőzésen.

1. Utolsó útjára kísérték Tóth Zsolt autóversenyzőt

Rokonok, barátok, sporttársak kísérték végső útjára Hevesen a tragikusan elhunyt Tóth Zsolt autóversenyzőt, aki a Miskolc ralin vesztette életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában