Választás 2024

2024.04.21. 08:33

Csak a Fidesz-KDNP adta le a jelöléshez szükséges aláírásokat szombat 16 óráig

Elstartolt a kampány, gyűjtik az aláírásokat a jelölteknek a június 9-ei választásokra. Egerben egyedül a Fidesz-KDNP nevében érkeztek meg az ajánlóívek szombaton 16 óráig a városházára.

Heol.hu

- A Fidesz-KDNP nevében elsőként adtam le a Városházán Vágner Ákos polgármester- és 10 képviselőjelöltünk ajánlóíveit - közölte közösségi oldalán Szabó Róbert, a Heves Vármegyei Közgyűlés alelnöke szombaton.

Megérkeztek a Fidesz-KDNP ajánlóívei a Városházára
Megérkeztek a Fidesz-KDNP ajánlóívei az egri városházára
Forrás: Szabó Róbert/Facebook

Mint korábban írtuk, az egri polgármesterjelölt mellett képviselőjelöltként indul a Fidesz-KDNP színeiben Gulyás László, a zeneiskola vezetője, Csákvári Antal, aki már háromszor volt képviselő, Dr. Hadnagy József, az egri egyetem szociálpedagógiai tanszékének vezetője, Balázs Gábor, Gál Judit óvodavezető, aki volt már képviselő is, Hrabóczky Zsolt, Molnár Tibor, Majorosné Juhász Eszter, dr. Rák Sándorné nyugdíjas középiskolai tanár, és Gömöri László fertálymester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában