15°
16°
2018. 05. 16. 14:40 |
Felsorolni sem lehet, naponta mennyi minden miatt bosszankodunk.

Ha rövid az esze legyen notesze – tartja a mondás és legyen ez közhely, azért nagyon igaz, még ha a noteszeket és a határidőnaplókat mára már a mobiltelefonok okos alkalmazásai helyettesítik. A napi rutinjaink mellett a logisztika, a pénzügyek intézése, a határidők betartása mind-mind olyan kötelező feladat, amely elengedhetetlen, hogy napjaink amennyire csak lehet zökkenőmentesen teljenek. Ezért nem szégyen, ha szükség van egy kis segítségre, amely rendszerezi a soron következő teendőket.

Kiszámítható lesz az idő és nem kell állandóan rohanni, minden apróság miatt bosszankodni. Ám bármennyire is figyelünk, törekszünk pontosak lenni, betartani a szabályokat, rajtunk kívül álló okok is millió kellemetlenséget okozhatnak. A hirtelen jött zivatar, az áramszünet, a közlekedési dugó, vagy a késő esti váratlan vendég miatt is panaszkodunk. Felsorolni sem lehet, naponta mennyi minden miatt bosszankodunk, feleslegesen perelünk másokkal és olykor még hangosan is elküldjük az illetőt melegebb éghajlatra és ehhez nem kell vehemensnek lennünk, hisz gondoljunk bele, míg a birkatürelemmel megáldott embereket is ki lehet hozni a sodrukból egy egészen apró dologgal.

Amikor is egy nehéz nap után lefekvéskor egyszer csak épp az ember füle mellett kezd zümmögni a szúnyog. De ne legyünk kishitűek, fő az optimizmus, hisz lehet hamarosan erre is megoldás lesz a mobilunk, amelyre letölthetünk egy szúnyogriasztó applikációt.

 

Címkék

Hozzászólások