Heol.hu Videó

2023.09.22. 17:40

Különböző sportbemutatókat láthattak a Dobó téren + videó

Pénteken délután többféle mozgásformákkal lehetett megismerkedni a Mobilitási Héthez kapcsolódóan.

Molnár Helga

Sokan kimentek a Dobó térre az eseményre

Forrás: Molnár Helga/Heves Megyei Hírlap

Mobilitás hetéhez kapcsolódott Egerben az európai autómentes nap, amit szeptember 22-én rendeztek meg. Célja, hogy a társadalom környezettudatosságát erősítse, valamint felhívja a lakosság és a városvezetés figyelmét a megnövekedett autóforgalom okozta környezeti, baleseti és városképi problémákra, a közlekedési mód felelősségteljes megválasztására, a fenntartható, környezet- és emberbarát városi közlekedés előnyeire és a közösségi, a kerékpáros- és a gyalogosközlekedés fejlesztésének szükségességére.

A programok a Dobó téren, az Egri Kulturális és Művészeti Központ szervezésében délután két órától este hétig tartottak. Kettőtől Hege Show extrémsport-bemutató volt, délután négytől a hivatalos megnyitó után Street Workout fegyencedzést láthattak az érdeklődők, majd a Flexy-Team bemutatója, s Pom Pom lányok produkciója következett. Fél hattól a Maklári Bosch Kötélugró Klub műsorszámát tekinthették meg, este hattól pedig az Erika C Táncstúdió mutatkozott be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában